Egységes Európai Gazdasági Oklevél

European Business Competence* License - EBC*L


E-learning tananyag

„Easy Business” e-learning program

Az „Easy Business” e-learning program tökéletes felkészülési lehetőséget biztosít az Egységes Európai Gazdasági Oklevél „A” modul vizsgájára, mely a legkorszerűbb oktatáspszichológiai ismeretek és tapasztalatok alapján kifejlesztett módszerrel készült. A használat során több érzékszervre is hat, hiszen a hallgató nemcsak látja, de hallja is a tananyagot, ami megkönnyíti a memorizálást. Az elsajátított ismeretek ellenőrzését, gyakorlását, aktívan tartását tesztek segítik elő, melyekkel kontrollálni lehet a tanulás sikerét. Ezzel a módszerrel a hallgató kevesebb idő alatt, saját időbeosztásának megfelelően, kényelmesen, akár otthonról sajátíthatja el a legfontosabb gazdasági alapismereteket valamint igény szerint a német és angol gazdasági nyelvezetet, szakszókincset. hiszen az „Easy Business” e-learning tananyag magyar, angol és német nyelven is elérhető.

E-learning / Blended Learning

A tanulók az „Easy Business” oktatóprogrammal önállóan sajátíthatják el az EBC*L „A” modul vizsgához szükséges ismereteket.
A tananyag fő vezérfonalát egy konkrét esettanulmány képezi: a „Magic World” nevű üzlet birtokosa újabb és újabb kérdésekkel és problémákkal szembesül, így a hallgatónak a gyakorlati példákon kell alkalmaznia az elsajátított ismertanyagot. Nincs szüksége előzetes ismeretekre, csak akaratra és a témára való koncentrációra.
Az egyéni felkészülés kiváló kiegészítő programja lehet egy 1-2 napos szeminárium, melyen a hallgatók az elsajátított ismeretanyagot már az első perctől kezdve alkalmazzák, így a jelenléti képzés már csak az ismeretek elmélyítését és gyakorlását célozza.

„Train the trainer”

A „Train the trainer” szeminárium keretében egy speciális képzés során az EBC*L oktatóknak olyan ismeretanyagot adunk át, mely hozzásegíti őket ahhoz, hogy a leghatékonyabban módon integrálják az e-learning tanulási/ tanítási módszerét az EBC*L „A” modul vizsgára való felkészítés során.
Azok, akik rendelkeznek EBC*L oktatói képesítéssel nem kötelesek a „Train the trainer” szeminárium végén vizsgát tenni. Akik „Train the trainer” képesítést szereznek, azok automatikusan „Train the trainer” tanárokká válnak és további tanárokat képezhetnek ki, akik az e-learning módszerével készítenek fel az EBC*L „A” modul vizsgára.
A képzést olyanok is elvégezhetik, akik nem rendelkeznek EBC*L oktatói képesítéssel. Nekik a szeminárium után EBC*L oktató vizsgát kell tenniük ahhoz, hogy a „Train the trainer” képesítést megkapják.

Az „Easy Business” e-learning / blended learning program előnyei

  • a legkorszerűbb oktatáspszichológiai ismeretek és tapasztalatok alapján kifejlesztett módszer
  • a lehető legtöbb tudás eredményes elsajátítása a lehetséges legrövidebb időn belül
  • bárhol, bármikor alkalmazható – a hallgató saját időbeosztásától függ
  • nem árasztja el a tanulókat megemészthetetlen információk tömkelegével, hanem lényegre törő ismeretanyaggal és pozitív visszacsatolásokkal motiválja őket a tanulásra
  • a program a résztvevők minden érzékére hat: a tananyagot nemcsak látják, hanem hallhatják is, emellett kedves figurák, képek segítik a könnyebb megértést és az emlékezést 

Előfizetés

  • Az EASY-BUSINESS e-learning online hozzáférés ("A" modul) az első belépéstől számított 3 hónapoig érvényes
  • 10 db feletti megrendelés esetén 30%-os kedvezményt biztosítunk
  • Ára: 14 000 Ft + 27% ÁFA

 

Elérhetőség

Az e-learning tananyag az EBC*L Extra! oldalon, regisztráció után érhető el.